Contacti'ns     |

Foto_Klein, Gilles

Dr. Gilles Klein

 

Gilles Klein va ser professor d'educació física i després professor titular de ciències de l'esport. Va presidir la reforma dels programes escolars d'educació física i esports escolars a l'educació secundària francesa. Per a la Unió Europea, va dirigir l'avaluació externa de l'Any Europeu de l'Educació a través de l'Esport i va assessorar la implementació del LMD en les ciències de l'esport. Durant deu anys, va dirigir una organització intergovernamental per a la contribució de l'educació física i l'esport als Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides. Ara s'està enfocant en temes de creixement inclusiu, inclosa la inclusió financera de poblacions desfavorides. Ha publicat una dotzena de llibres sobre educació pública i polítiques esportives a Europa i dirigeix una col·lecció de llibres sobre educació a través de l'esport.

Kawachi, Ichiro

Prof. Ichiro Kawachi

 

Ichiro Kawachi va rebre el seu títol de metge i Ph.D. (en epidemiologia) de la Universitat de Otago, Nova Zelanda. Ha ensenyat a l'Escola de Salut Pública d'Harvard des de 1992. Kawachi és coeditor (amb Lisa Berkman) del llibre de text Social Epidemiology, publicat per Oxford University Press en 2000 (edició nova i revisada publicada en 2014) i Behavioral Economics andSalut pública coeditada amb Christina Roberto (Oxford University Press, 2015). És el coeditor en cap (amb S.V. Subramanian) de Ciències Socials i Medicina.

Foto Àngels Margarit 4_Foto Rafael Vargas_petita

Àngels Margarit

 

Àngels Margarit es dedica a la dansa en les diferents vessants de ballarina, pedagoga i coreògrafa. Pertany a la primera generació de ballarins contemporanis sorgida a principis dels 80 a Barcelona. L’any 1985 crea la seva companyia, Mudances. Els seus espectacles han estat coproduïts en importants festivals i programacions internacionals, i al llarg d’aquests anys ha presentat el seu treball a més de 25 països amb nombroses creacions. És mereixedora de guardons com el Premi Nacional de Dansa de Catalunya per Mudances (86) i Tèrbola (99), el Premi Nacional d’interpretació per Atzavara (91), el Premi Ciutat de Barcelona d’Arts Escèniques per Corol·la (93) o el Premio Nacional de Danza del Ministeri de Cultura (2010).Des de desembre de 2016 és directora del centre de referència de la dansa contemporània, el Consorci Mercat de les Flors.

0

Dr. Richard Bailey

 

Richard Bailey és un ex-professor d'educació primària i secundària, professor d'entrenament, entrenador d'entrenadors i entrenador. Ha estat professor titular a Canterbury, Roehampton, Birmingham i Liverpool al Regne Unit i ha dirigit estudis que han influït en la política i la pràctica nacional i internacional. A més de la seva condició d'escriptor en residència a l'Oficina Executiva de l'ICSSPE, és autor i blogger.

Richard ha realitzat investigacions finançades en tots els continents del món. Ha treballat amb la UNESCO com a Assessor Expert per a l'Educació Física, l'Organització Mundial de la Salut, la Unió Europea i moltes agències similars. Ha realitzat investigacions en nom dels governs anglès i escocès, nombroses agències educatives i esportives. Va ser consultor col·laborador per a les iniciatives dirigides per Nike, Designed to Move i Active Kids Do Better, i ha dirigit nombroses ressenyes científiques, inclosa la més àmplia revisió publicada sobre els beneficis de l'educació física i l'esport (BERA, 2007-2008). la revisió independent del Regne Unit del desenvolupament dels jugadors en l'esport (sportscoach, 2008-2009), i l'estudi finançat per l'IOC sobre la contribució de Sport in Education (CIO, 2004).

Foto_Joan_Duda

Prof. Joan Duda

 

Joan L. Duda és professora de psicologia de l'esport i l'exercici en l'Escola de Ciències de l'Esport, Exercici i Rehabilitació de la Universitat de Birmingham, Regne Unit. És una de les investigadores més citades en el seu camp i ha publicat més de 300 articles científics, aplicats, capítols de llibres i llibres. Joan és coneguda internacionalment per la seva experiència en processos motivacionals i determinants de l'adherència i el funcionament òptim en activitats físiques i relacionades amb el rendiment, com l'esport, l'exercici i la dansa / les arts escèniques. També té una àmplia experiència en recerca i aplicada en el desenvolupament d'habilitats psicològiques en l'esport i altres dominis de rendiment. Basant-se en la seva gran experiència en el camp de la investigació i en el treball aplicat en aquesta àrea, Joan crear la família de programes de capacitació Empowering CoachingTM, basats en teoria i evidència, que es lliuren a entrenadors (recreatius a través de l'elit) , pares i mestres al Regne Unit i l'estranger. La professora Duda és actualment presidenta del Col·legi Europeu de Ciències de l'Esport i expresident de l'Associació de Psicologia de l'Esport Aplicada i Divisió 12 (Psicologia de l'esport) de l'Associació Internacional de Psicologia Aplicada. El 2008, va rebre un doctorat honorari (honoris causa) de l'Escola Noruega de Ciències de l'Esport. Joan és membre del Comitè Assessor Científic del Departament de Cultura, Mitjans i Esport del Govern del Regne Unit.

Foto_Katie_Fitzpatrick

Dr. Katie Fitzpatrick

 

La professora associada Katie Fitzpatrick es troba a l'Escola de Currículum i Pedagogia, Facultat d'Educació i Treball Social. Especialitzada en educació sanitària, educació física, educació sexual, pedagogia crítica i etnografia crítica. A més, el seu treball abasta l'educació urbana, la racialització, el gènere i la sexualitat, l'obra de Bourdieu i els enfocaments qualitatius (particularment, narratius i poètics) de l'educació i la política social. Katie ha publicat nombrosos articles i capítols de llibres en aquestes àrees, així com un llibre autònom exclusiu (Pedagogia crítica, educació física i escolarització urbana, Peter Lang, 2013), guardonat amb el premi al millor llibre de la Societat Nord-americana de Sociologia de l'esport el 2013. També ha editat recentment una important col·lecció internacional sobre educació per a la salut a les escoles amb el Prof. Richard Tinning a la Universitat de Queensland (Fitzpatrick & Tinning, 2014). Educació per a la salut: perspectives crítiques (Routledge, Regne Unit, 2014 ). És coeditora d'una nova sèrie de llibres amb estudis crítics Routledge en Salut i Educació (amb la doctora Deana Leahy, la Universitat de Monash, el Prof Jan Wright, de la Universitat de Wollongong i l'AP Michael Gard de la Universitat de Queensland)El 2014, Katie ha estat guardonada amb la Royal Society of New Zealand (RSNZ) Rutherford Discovery Fellowship, que fomenta el desenvolupament de futurs líders d'investigació a Nova Zelanda aportant fons de 800.000 dòlars en cinc anys. El programa actual de recerca de Katie per a Rutherford es titula Rethinking Health Education and Promotion: Capital de la salut i diversitat de joves.

Els antecedents professionals de Katie es van iniciar als anys noranta com a professor secundari i, posteriorment, cap del departament en salut i educació física (HPE) a South Auckland, Nova Zelanda. Va ser nomenada el 2004 al Departament d'Esports i Lleure de la Universitat de Waikato, on va impartir programes d'educació sanitària i educació física (secundària). L'any 2008, també va ser professora visitant a Teachers College, Columbia University, Nova York, treballant en col·laboració amb el professor Steven Silverman.Va ingressar a la Universitat d'Auckland el 2010. El 2014/2015 va ser l'escriptor principal de la política revisada d'Educació de la Sexualitat del Ministeri d'Educació de Nova Zelanda. El 2017, Katie va obtenir una Beeby Fellowship (NZCER) amb Kat Wells (Lynfield College, Auckland). Juntament amb altres tres autors, van elaborar un recurs per a professors: Educació en salut mental i l'ús de la salut: Ensenyar habilitats interpersonals, resiliència i benestar. (Premsa NZCER, 2018)

Photo

Prof. Uwe Pühse

 

 

Uwe Pühse és professor titular de ciència de l'esport i cap de la Departament d'Esport, Exercici i Salut de la Universitat de Basilea a Suïssa. Té nombroses participacions en organitzacions internacionals. En AIESEP(Associació Internacional per a l'Educació Física en Educació Superior). Educació) s'exerceix com a membre de la junta directiva. En FIEP (Fédération Internationale d'EducationPhysique) actua com a nacional delegat de Suïssa, és membre de la ICSSPE DevelopmentComitè (Consell Internacional de Ciències de l'Esport i Educació Física) i en CEREPS (ConseilEuropéen donis Recherches en EducationPhysique et Sportive), un grup europeu d'experts en educació física i esport, Serveix com a representant suís i de AIESEP. Ell és un expert de l'OCDE per a Educació física i estretament relacionada amb el treball de la UNESCO. Uwe Pühse és autor de més de 250 publicacions incloent 15 llibres. Ell era i és PI en diversos estudis de recerca i va rebre subvencions substancials especialment per a projectes en entorns marginats a Sud-àfrica. És un company de AIESEP i l'Acadèmia Nacional de Kinesiología, els EUA, i va ser convidat com keynoter a tot el món.