Contacti'ns     |

SEDE
SEDE2

INEFC Barcelona

Avinguda de l'Estadi, 12-22, 08038 Barcelona

L'INEFC es troba en un entorn excel·lent, just al centre de l'Anella Olímpica de la Montanya de Montjuïc. Ofereix un lloc refrescant de la natura i la tranquil·litat a la ciutat mentre es troba a poca distància de la xarxa eficient de transport públic de Barcelona i diversos hotels de diferents categories.

Amb un total de 62.800 m 2 d'instal·lacions i serveis d'avantguarda, la seu de l´INEFC comprèn aules i laboratoris equipats amb tecnologia punta; una biblioteca especialitzada; tribunals polivalents; camps esportius a l'aire lliure i zones recreatives; sales de fitness, culturisme i arts marcials; i una cantina; així com altres serveis addicionals.

Institució amfitriona

L'INEFC és un centre d'educació superior creat per la Generalitat de Catalunya, que té com a missió formar l'educació física i els professionals de l'esport i ajudar-los a especialitzar-se i millorar-los, així com a realitzar investigacions científiques. Originalment fundat el 1975, l'INEFC es va unir a l'esperit dels Jocs Olímpics de Barcelona i es va traslladar a la seva actual seu a l'àrea dels anells olímpics de 1992.

L'INEFC té dos centres acadèmics, un a Barcelona i un a Lleida, que són acadèmicament afiliats a les universitats de Barcelona i Lleida, respectivament. Aquests campus acullen una plantilla de més de 100 professors amb una experiència reconeguda en educació i pràctica professional en diversos àmbits de l'educació física i l'esport. Visiteu el nostre lloc web per obtenir més informació.